Студентський турнір «Консервний батл»

Студентський турнір «Консервний батл»
Опубліковано:

20 вересня студенти 2 курсу ОП “Готельно-ресторанний бізнес” влаштували справжній турнір “Консервний батл” під час практичного заняття з дисц. “Товарознавство”. Їхнє завдання? Не просто гуляти по супермаркету, а дослідити асортимент консервів так, ніби це найважливіше завдання у житті. Озброєні знаннями з лекції «Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів», розділ «Наукові основи консервування харчових продуктів» про те, як і чому консервують продукти, вони занурилися в світ банок та етикеток. В результаті — склали власні асортиментні переліки консервації, зазначили принципи і види консервування, розібралися, чим один горошок крутіший за інший, і закріпили теорію на практиці. Ну, хто сказав, що консерви — це нудно?

Спостерігала за цим дійством викладачка курсу Лерніченко Катерина Валеріївна.

Поділитися новиною в соціальних мережах:
Написати листа